Carret buit

Full de Comanda

Canviar Idioma

Condicions Generals

Venda exclusiva a Empreses i Autònoms. No realitzem vendes a Particulars.
 
GARANTIA DE QUALITAT
BON REGAL garanteix el contingut i qualitat dels lots, caixes i altres articles del seu Catàleg. En cas d'esgotar-se qualsevol dels seus productes, aquest serà substituït per un altre de la mateixa qualitat o superior. Així mateix els diferents models dels nostres Estoigs i Caixes de Fusta seran intercanviables entre si en funció de la demanda.
RECOMANACIONS
 Per evitar el trencament d'estocs, recomanem que anticipin les seves reserves així com la recepció de la comanda. D'altra banda, en els enviaments mitjançant missatgeria a domicilis particulars, si ens faciliten les seves targetes de felicitació, les inclourem en cada obsequi. Per favor, prestin la màxima atenció a les adreces que ens facilitin, intentant actualitzar-les i comprovant les adreces. Així mateix ens hauran de facilitar un telèfon de contacte per adreça, ja que és la millor manera de garantir els lliuraments. Qualsevol error en aquest punt generarà de ben segur un retard en el lliurament i unes despeses innecessàries. .
DESCOMPTE  PAGAMENT COMPTAT EN REALITZAR LA COMANDA
Si en realitzar la comanda decideixen utilitzar com a forma de pagament l'opció de PAGAMENT COMPTAT (mitjançant Transferència Bancària al nostre Compte) es beneficiarà d'un Descompte del 3%, ja que això ens permet minimitzar els costos de gestió de cobrament.
LLIURAMENTS A EMPRESES
Lliuraments Superiors a 600 Euros + IVA  ......................................... SENSE  CÀRREC
Lliuraments Inferiors a  600 Euros + IVA ...........  ................................25 Euros + IVA
COMANDA MÍNIMA: 300 Euros + IVA

LLIURAMENTS INDIVIDUALS AMB TARGETA
Els lliuraments de paquets en domicilis particulars o en empreses però a l'atenció d'una persona en concret, s'efectuaran per missatgeria, generat uns costos addicionals a consultar en cada cas.
 
CONDICIONS GENERALS DE PAGAMENT
COMANDES INFERIORS A 600 EUROS + IVA
Pagament al comptat mitjançant Transferència Bancària al nostre compte en realitzar la comanda. La comanda no serà definitiva fins a la confirmació del pagament. S'aplicarà un Descompte especial del 3%.
COMANDES SUPERIORS A 600 EUROS + IVA
Pagament a 30 dies data factura, mitjançant Gir Bancari, Transferència, Pagaré o Confirming, prèvia classificació per la nostra Companyia d'Assegurances C.E.S.C.E., o pagament avançat a la formalització de la comanda amb el Descompte especial del 3%.